Page MenuHomePhabricator

Loading a saved mix preset works not as expected
Closed, ResolvedPublic

Description

Saving and loading MixPreset in restricted mode works as expected. in unrestricted mode, the mix preset gots allways loaded in bus 1. i could not find a way to load a preset to another bus, scope is not changing anything

Platform: Windows
Variant: XAIR
Version: 1.2.0 (193)

Event Timeline

I have Mixing Station Pro version 1.1.5 (191) PC for Mac OS Mojave, and I'm experiencing the same issues, on a custom layout. Any update fix for this in the works? Thx!

{{userId:4876}}

Here's a work around I found
CONCERNING MIX PRESETS in Midas MR18: Seems to be a software issue when using No Restrictions Access.
Mix Presets only work correctly in Restricted Access. Not in No Restrictions. So this is kind of a workaround...

  • I go into Restricted Access Mode
  • Choose Bus
  • Load Saved Bus
  • Disconnect
  • Choose No Restrictions and connect again
  • Then the Bus Channel and Mix Presets are loaded into the correct Bus with correct levels.

However...
Can't save Dedicated Reverb for each channel, and can't save presets for L&R Mix Either.
Note: When I try to do this in unrestricted access and load a Mix Preset it only changes Bus 1. Can't update Bus 3-4 or 5-6 Stereo busses. Every-time I try it only updates Bus 1?
Could this be because I'm using a Custom Layout?

{{userId:4876}}

AnonymousTaskBot changed the task status from Open to Confirmed.Thu, Sep 9, 7:40 AM

Hi,
Can you please tell me how this is resolved? Is there a new version coming out that fixed the issue?

Thanks again for a great product!

{{userId:4876}}

Sorry David doesn't seem to work?

{{userId:4876}}

Did you already update todays release?

{{userId:1}}

Did you already update todays release?

{{userId:1}}

Oh no I updated to 1.2.0 (194) and now it keeps asking to update to 1.2.0 (195) but never updates. It keeps asking me to update every time I open the app.

I've also lost all of my Scribble Strip? All my names are gone?

{{userId:4876}}

it works for me now. Choosing the bus (scope) before loading a preset works now to assign the Mix Preset to the target bus. thanks for that super fast fix...helps me to get tomorrows show running

{{userId:34}}

Hi David,
Can you show me how to get back to version 1.1.5 please (version before 1.2.0 update)

  • This update 1.2.0. (194) has lost all my Scribble Strip Text Names
  • Keeps asking me to update to 1.2.0 (195), but does not update
  • Some of my newer scenes and Snapshots don't have my Scribble Strip settings.

Please let me know and thank you!

{{userId:4876}}

@micdim: This is not related to this task but a fix is already on the way

{{userId:1}}

Oh that's great! Thanks

{{userId:4876}}

So much thanks David! All works now including Mix Presets with 1.2.0 (198) Yeah!

{{userId:4876}}